ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟΣ

Μεμβράνη προστασίας χρώματος

Η μεμβράνη προστασίας χρώματος 3M™ VentureShield™ έχει κατασκευαστεί ειδικά για να προστατεύει τα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα σημεία τους οχήματος από φθορές που οφείλονται κυρίως σε πετραδάκια, χώματα, και μικρές επαφές με κλαδιά, άλλα οχήματα, κάδους κολονάκια κ.α. Είναι μια διάφανη μεμβράνη υψηλής ποιότητας  για την προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου σας και μπορεί να εφαρμοστεί στις περιοχές με υψηλό δείκτη φθοράς κατά την διάρκεια της κυκλοφορίας του οχήματός σας.Κατασκευάζεται με τα πλέον υψηλά στάνταρ με τεχνολογικές καινοτομίες προκειμένου να ξεπερνάει τα αυστηρά χαρακτηριστικά των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Συχνά οι μεμβράνες προστασίας χρώματος 3Μ VentureShield χαρακτηρίζονται ως σημείο αναφοράς για υλικά παρόμοιας εφαρμογής. Είναι η πιο ανθεκτική μεμβράνη προστασίας χρώματος στην αγορά. Συνδυάζει ελαστικότητα , διαφάνεια και υψηλή ανθεκτικότητα. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία του οχήματος παραμένοντας σχεδόν αόρατη.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ


Οι άριστα εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι εφαρμοστές της ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σε ποια σημεία του οχήματος θα πρέπει να εφαρμόσετε την μεμβράνη προστασίας χρώματος Ventureshield για να επωφεληθείτε περισσότερο από την χρήση της.
Επίσης οι εφαρμοστές μας έχουν την τεχνογνωσία του τρόπου εφαρμογής της μεμβράνης προστασίας χρώματος 3Μ Ventureshield για τις ακριβείς προδιαγραφές του οχήματός σας.

Αφού εφαρμοστεί, θα λατρέψετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας για να μην αναφέρουμε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του χρώματος του οχήματός σας.

Επιλέγοντας απλώς την τοποθέτηση μεμβράνης σε ακμές των θυρών ή στους πίσω προφυλακτήρες ή την τοποθέτηση σε όλο το αυτοκίνητο, οι πιστοποιημένοι εφαρμοστές της ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ μπορούν να σας προσφέρουν ένα μεγάλο σύνολο διαθέσιμων λύσεων για προστασία που να ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Η μεμβράνη μπορεί να τοποθετηθεί σε ολόκληρες επιφάνειες (π.χ. ολόκληρο καπό) ή σε επιλεγμένα σημεία ανά αυτοκίνητο μέσω ειδικών σχεδίων και διαστάσεων.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ

1 2 3 4

Αόρατη προστασία

5

Εξαιρετική αντοχή

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.