ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟΣ

Η Εταιρεία μας

Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών ανταλλακτικών γνωστών εταιρειών πρώτης τοποθέτησης όπως AGC, Pilkington και Guardian, καθώς επίσης και άλλων επώνυμων εργοστασίων ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. 

Παράλληλα με τα εξαιρετικής ποιότητος κρύσταλλα, προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από εργαλεία, κόλλες, λάστιχα, ταινίες κ.λ.π. τα οποία είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση των κρυστάλλων.

Λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους πελάτες της, η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ έχει εμπλουτίσει την γκάμα της και με άλλα είδη όπως αντηλιακές μεμβράνες, γρύλους παραθύρων, ανταλλακτικά κρύσταλλα καθρεφτών, υαλοκαθαριστήρες και ανεμοθραύστες.

Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι πραγματικά μία μοναδική εταιρεία στον χώρο της με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και άψογο σέρβις.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.